*** Demo website ***
man Woerd "Snater" Duck‏‎
Occupation: accountant bij Dagobert Duck
woerd_snater_duck.jpg
Woerd Snater Duck


Married/ Related to:

woman Hortensia Duck‏‎, daughter of Fergus McDuck and Ma McDuck‏.

hortensia_duck.jpg

Children:

1.
man Donald Duck‏ Tekst bij naam.
2e regel tekst bij naam.
Born ‎09 Jun 1934 Duckstad Tekst bij geboorte.
2e regel tekst bij geboorte.
‎, 85 years. Occupation: werkt regelmatig bij zijn oom Dagobert Duck.. Residence: Duckstad. Source for person 1). Source for person 2). Address: 1313 Webfoot Walk Duckstad
donald-duck.jpg
Donald Duck
familie_duck.jpg
Familie Duck
PDF
Test PDF document


Donald Duck is op 9 juni geboren. Of hij thuis is geboren, of (zoals in "Van ei tot eend") in aanwezigheid van Oma Duck, is niet zeker. Hij heeft in zijn kleuterjaren in ieder geval bij zijn ouders Hortensia en Woerd Duck gewoond. In 1930 echter, toen zij Duckstad verlieten, hebben Donalds ouders hem naar alle waarschijnlijkheid bij Oma Duck achtergelaten. In "Van ei tot eend" leefde Donald gedurende zijn hele jeugd bij Oma Duck, en ook in andere verhalen woont de kleine Donald bij Oma Duck. Donald wilde in zijn jeugd bij de Jonge Woudlopers maar werd afgewezen omdat hij te driftig was. Hij is wel bij Kleine Heisluipers toegelaten.
2.
woman Dumbella Duck‏

dumbella_duck.jpg
Dumbella Duck


Dumbella Duck is de tweelingzus van Donald Duck. Ze is de moeder van Kwik, Kwek en Kwak. Ze heeft 'de neefjes' ooit bij Donald achtergelaten met de mededeling dat ze ze over een weekje weer op zou komen halen... maar dat heeft ze nooit meer gedaan. Vandaar dat Donald sindsdien de hele opvoeding voor zijn rekening heeft moeten nemen.

Sources

1) source: Disney
2) source: Wikipedia Donald Duck ‎14 Aug 2010


HuMo-genealogy program: demo website.